Wednesday, June 10, 2009

Maddo stie un secret

Timpul se scurgea altfel pentru Maddo cand era la Fata. Uneori avea chiar impresia ca pana si apa se scurge aici invers si caldura scartaie a ger. Ce era insa cel mai ciudat e ca Maddo nu-i putea spune Fetei pe nume. De cate ori incerca sa pronunte CriCri, incepea sa toarca fara stapanire. Odata chiar intrase in transa din cauza asta, si arsese o intreaga tava de prajitura cu mixandre, spre dezamagirea teribila a Fufettei. Fufetta! Maddo se scutura din ganduri si isi dadu o palma peste frunte: nu putea sa ii spuna Fetei despre pisicuta si Pianist! Era un secret strasnic, iar Fufetta s-ar fi suparat la culme daca l-ar fi dat in vileag!

Asa ca tacu, alegand in schimb sa priveasca norul de fericiri zumzaitoare. Petrecu asa o vreme – nu stia nici ea cata. Mustatile lui Maddo vibrau ca niste arcusuri de vioara in vreme ce privea fericirile. Nu, n-ar fi sarit sa le vaneze, nicio pisica din Bellatopia n-ar fi facut asta, ar fi vrut doar din cand in cand sa le prinda si sa le scarpine pe burta. Era incredibil cat de mult imprumutasera fericirile din comportamentul pisicilor!

1 comment:

  1. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

    ReplyDelete