Tuesday, June 9, 2009

Contributie by Acidtrix: De ce era nefericit Pianistul

Kitty-So-Pretty si Cookiez N' Cream se imbratisara ca niste prietene vechi ce nu se mai vazusera de o zi. Apoi, la o carafa de limonada cu zmeura, statura un ceas la taina.

Asa afla Cookiez N' Cream ca Pianistul era suparat pentru ca mai daunazi o fericire zburase pe sub clapele pianului sau si-i ordonase toti bellemolii. Ori Pianistul nu putea canta cu bellemolii aranjati pentru ca sunetele erau prea predictibile. Incercase de cateva ori sa-i amestece, dar de fiecare data stia unde i-a pus si nu era nici o surpriza. Singura care reusea sa-i dezordoneze perfect bellemolii era Fufetta, ori ea nu mai trecuse de mult pe la el, de aproape o zi intreaga. Ar mai fi putut sa se cocoatze pana sus pe radacina copacului, unde avea dezacordatorul si amestecaciul de bellemoli, dar ii placea mai mult creativitatea Fufettei si ii era teama ca ea sa nu treaca pe acolo cat timp el era pe radacina si sa plece negasindu-l la pian.

Pianistului ii placea sa cante cand Fufetta il asculta si vroia sa gaseasca sunetul perfect. Avea nevoie de acest sunet pentru ca avea un plan. Un plan atat de secret incat nici el nu il stia inca. Era cel mai sigur asa.

No comments:

Post a Comment